一個公車站持續發生荒謬的事件?

一個公車站持續發生荒謬的事件?一半是廣告,一半是真的
等個公車也要被這樣折磨!一個公車站的電視牆播送詭異的畫面,讓人不禁離開手機上視線,徹底看傻了眼。

英國倫敦的一個公車站被裝上鏡頭,拍攝著公車站外的街景。儘管街景是真的,但各種不合理的畫面卻一個一個出現,包括隕石襲擊、巨大烏賊入侵等等,效果超逼真。有路人狐疑觀望,有路人嚇到原地彈跳…看完後,真的不能怪他們啊!

這是百事可樂為了推廣百事Max所推出的“Unbelievable”系列廣告,喜歡這樣的創意嗎?有嚇有推!

Pepsi Max brings you the Unbelievable.
Unbelievable feats and experiences created for you by Pepsi Max

Pepsi Max surprise commuters with an ‘unbelievable’ augmented reality experience at a bus shelter on New Oxford Street in London.

Watch their reactions as unbelievable scenarios unfold before their very eyes; from a giant robot crashing through the street to a passer by being abducted by flying saucers.

To witness more unbelievable feats, subscribe to the Pepsi Max channel http://www.youtube.com/pepsimax

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s